Voorwaarden om met je activiteit in Lievelink te staan

Uitdatabank

De Uitdatabank geeft je een volledig overzicht van alle activiteiten waar je in Lievegem aan kan deelnemen. Iedere vereniging kan er activiteiten aan de man brengen en het gemeentebestuur van Lievegem spoort ook iedereen aan om dat te doen.

Opname activiteiten in Lievelink

Wil jij de activiteit van jouw vereniging zien verschijnen in de kalender van Lievelink? Voer deze dan in via www.uitdatabank.be of vul ons formulier in.

Klik hier voor de deadlines

Criteria

Het is niet mogelijk om alle activiteiten te publiceren die plaatsvinden in Lievegem. Het schepencollege legde daarom enkele regels vast om de keuze voor Lievelink te bepalen: we publiceren enkel niet-commerciële activiteiten van Lievegemse verenigingen. De activiteiten moeten openstaan voor alle inwoners.

Volgende activiteiten worden niet opgenomen in Lievelink:

  • Activiteiten met onduidelijke informatie, waardoor de bezoeker geen beeld krijgt wat hij kan verwachten
  • Activiteiten waarbij de organisator (en de bijhorende contactgegevens) onbekend is
  • Activiteiten die haatdragend, racistisch of discriminerend zijn
  • Activiteiten waarbij de prijsinformatie niet bekend is
  • Politieke lezingen of activiteiten door politieke partijen niet georganiseerd als vereniging (wel: fietstocht, eetfestijn,...)
  • Activiteiten waarvan de organisator een commercieel karakter heeft: winkels, bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen en handelszaken. Voor evenementen in kermisperiodes of in het kader van een georganiseerde activiteit (jaarbeurs, braderie …) kan een uitzondering gemaakt worden.
  • Doorlopend aanbod, langlopend aanbod, vaste activiteiten die herhalend worden georganiseerd over een langere periode (meer dan 1 maand). Voor deze zaken publiceren we het startmoment met alle info over de vervolgsessies in de tekst.
  • Activiteiten met een privé-karakter of voor een zeer beperkte doelgroep

Van een vereniging die meerdere activiteiten organiseert, nemen we een beperkt aantal over in Lievelink, nl. deze die het grootste publiek aanspreken. Elke vereniging komt voldoende aan bod, we creëren een goed evenwicht.