Beschermingsmiddelen

Organisatie logistieke flow

Er is een opsplitsing gemaakt voor diegenen die nood hebben aan middelen (vb. ziekenhuizen, huisartsen, ziekenwagendiensten, …) en diegenen die middelen kunnen aanbieden (producenten)

Diegenen die een nood hebben klikken hier verder: Het is belangrijk dat je als hulpvrager dit formulier zelf invullen. Deze applicatie is enkel bestemd voor professionelen

Diegenen die middelen kunnen aanbieden klikken hier verder: Het is belangrijk dat je als producent of leverancier dit formulier zelf invult. Deze applicatie is zowel voor professionelen en particulieren.

Coordinatie in Lievegem

- Heb je een tekort aan maskers en behoor je tot de prioritaire groepen, mail naar martine.dossche@lievegem.be. We kijken dan of er maskers beschikbaar zijn door naaiacties, enz.

- Voor diegenen die zelf maskers maken, dan kan je die komen afgeven in het gemeentehuis van Waarschoot, Waarschootdorp 1 te 9950 Lievegem, iedere werkdag van 09.00 tot 12.00 uur. Contactpersoon: Martine Dossche

- Heb je een dringende behoefte aan alcoholgel en werk je in het zorgveld, dan kan je alcoholgel bekomen per 200 ml. Je brengt zelf je flacon mee naar het gemeentehuis van Waarschoot, Waarschootdorp 1 te 9950 Lievegem. Mail naar martine.dossche@lievegem.be om verder af te spreken.

Algemene coördinatie verdeling beschermingsmiddelen Corona:
Martine Dossche
martine.dossche@lievegem.be

Herbruikbare maskers bedeling Lievegem

OPGELET: De mondmaskers die door de gemeente geleverd zijn hebben geen specifieke voor- en achterkant. In de begeleidende brief staat echter van wel. Dat komt omdat we helaas de maskers niet vooraf gezien hebben en we toch zo snel mogelijk wilden handelen. Voor de rest blijven de standaardrichtlijnen in de instructies geldig.