Meehelpen in het vaccinatiecentrum?

Er zijn vrijwilligers die al geholpen hebben in een vaccinatiecentrum, die zich reeds aanmeldden om vrijwilliger te worden of die komende maanden vrijwilligerswerk zullen opnemen. Alvast bedankt aan iedereen voor jullie waardevolle engagement. Zonder jullie lukt het niet om samen die laatste horde te overwinnen en iedereen gevaccineerd te krijgen. Merci!

Als je je reeds registreerde als vrijwilliger, zou je momenteel al een bevestigingsmail moeten ontvangen hebben waarbij je je kan aanmelden in ons online registratiesysteem: ‘BookU’. Is dit niet het geval, dan is er waarschijnlijk iets misgelopen. Je kan dan mailen naar Heidi.paepe@sanapolis.be. Momenteel worden de HR-managers overspoeld door vragen van vrijwilligers, maar binnen de week mag je antwoord verwachten en contacteren zij jullie terug.

Ben je nog niet aangemeld als vrijwilliger en wil je graag vrijwilliger worden? Gelieve je dan aan te melden als vrijwilliger via één van onderstaande linken waar je je rechtstreeks in Book’u kan inschrijven. Na je inschrijving word je zo snel mogelijk gecontacteerd met alle nodige info.

Evergem 👉https://register.booku.be/Account/Register...

Lievegem 👉https://register.booku.be/Account/Register...

Aalter 👉https://register.booku.be/Account/Register...

Sanapolis 👉https://register.booku.be/Account/Register...

Niet elke vrijwilliger zal onmiddellijk ingezet worden in een vaccinatiecentrum. Momenteel worden de vaccins met mondjesmaat geleverd, waardoor we een beperkt aantal vrijwilligers nodig hebben. Naarmate de leveringen van de vaccins zullen stijgen, zullen we steeds meer vrijwilligers kunnen inzetten. Daarnaast konden we vrijwilligers die ouder waren dan 55 in de eerste fase niet oproepen, gezien we enkel beschikten over het Astra Zeneca vaccin en zo de veiligheid voor deze vrijwilligers niet konden garanderen. We danken jullie allen voor jullie geduld en begrip en hopen jullie zo spoedig mogelijk in een van onze vaccinatiecentra tegen te komen.