Locatie en bereikbaarheid

Te voet of met de fiets

Als het kan, kom dan te voet of met de fiets! Je hebt geen parkeerproblemen en het is nog gezond ook! Er is voldoende fietsenstalling aan de hoofdingang van het sportcentrum én aan de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met het openbaar vervoer

De afstaphalte in Zomergem ligt aan de markt of in de Dreef. De wandelafstand tot Den Boer is +- 600 meter. De belbus heeft een halte aan Den Boer. De tijdelijke halte Tulpenlaan is vanaf 1 mei niet meer actief wegens te beperkt gebruik.

 • Elke deelgemeente: Belbus 160  - Te reserveren via 09 211 91 91 
 • Lovendegem: Lijn 67 en Lijn 65
 • Waarschoot:  Lijn 67
 • Ronsele: Lijn 67
 • Oostwinkel en Vinderhoute hebben geen rechtstreekse lijn. Je kan wel opteren voor de belbus.

Met de auto

In de ruime omgeving van het centrum vind je signalisatie naar het centrum. Er is voldoende parkeermogelijkheid en er is ook een oplaadpaal.

Mindermobielen

 1. Is er iemand die kan helpen met vervoer? Dit kan gaan om een familielid, een mantelzorger, een vriend of een buur? Zij mogen mee tijdens het proces maar kunnen ook wachten in de auto. Afzetten kan aan de Kiss & Ride IN en ophalen aan de Kiss & Ride UIT. Volg de signalisatie.
   
 2. Beschik je over een familiaal helpster/thuiszorg? Zij mogen ook instaan voor vervoer naar het vaccinatiecentrum. Dit kadert in de hulpverlening die ze bieden. Als je je de uitnodiging ontvangt, kan je dit met hen afstemmen en je afspraak daaraan aanpassen indien mogelijk.
   
 3. Als je geen beroep kan doen op vorige opties, bel dan naar het callcenter via 09 396 23 07 of lievegemprikt@lievegem.be en we zoeken met jou een oplossing: mindermobielencentrale, minder mobielen vervoer van de mutualiteiten of privaat taxivervoer. 

Rolstoelen

We voorzien rolstoelen aan het vaccinatiecentrum. Zorg gerust voor iemand die je kan helpen om je rolstoel te begeleiden doorheen het hele verloop. Er zijn voldoende rolstoelen voorzien, deze hoef je dus niet te reserveren.

Vaccinatiecentrum Den Boer