Mijn uitnodiging en afspraak

Als je aan de beurt bent voor de prik tegen corona, dan krijg je een persoonlijke uitnodiging via de post. Als je gegevens gekend zijn, krijg je ook een sms en een e-mail. De uitnodiging ontvang je ongeveer 2 weken op voorhand. Daarop staat een datum en uur waarop je kan langskomen. 

Maak altijd een afspraak

Je maakt een afspraak voor de vaccinatie tegen corona door online of telefonisch je uitnodiging te bevestigen. In je uitnodiging vind je de website of het telefoonnummer om te bevestigen of je ingaat op die uitnodiging. Zodra je hebt bevestigd, ligt je afspraak vast en verwachten we je. Het geeft geen zin om een afspraak te proberen maken als je nog geen uitnodiging kreeg!

Afspraak verplaatsen

Wil je je laten vaccineren, maar ben je niet beschikbaar op het voorgestelde moment? Probeer er eerst alles aan te doen om je toch vrij te maken. Op je werk heb je bijvoorbeeld recht op vaccinatieverlof. Lukt het echt niet? Dan kan je een ander tijdstip boeken. 

Een afspraak verplaatsen kan telefonisch via de infolijn 09 396 23 07 of online. Hoe je dat precies doet, lees je in je uitnodigingsbrief. De locatie waar je gevaccineerd wordt, kan je niet wijzigen. 

Afspraak weigeren 

De prik tegen corona is niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen. Alleen als genoeg mensen zich laten vaccineren, kunnen we naar groepsimmuniteit evolueren. Wil je je toch liever niet laten vaccineren tegen COVID-19? Laat het ons zeker weten. Zo kunnen we jouw vaccin aan iemand anders geven. Je ontvangt dan ook geen herhalingsbrief, sms en e-mail meer. 

Hoe je dat precies doet, lees je in je uitnodigingsbrief.