visual ek winkelhieren

EK Winkelhieren:
supporter voor onze handelaars

Binnenkort zal de voetbalgekte rond het EK voetbal weer losbarsten. Dit jaar willen we niet alleen supporteren voor de Rode Duivels, maar ook voor onze lokale handelaars die tijdens de coronacrisis hard getroffen worden.

Voorspel de uitslagen van de Rode Duivels
Iedereen die bij een deelnemende handelaar koopt, zal kunnen deelnemen aan een gratis pronostiek. Hier probeer je zo goed mogelijk de resultaten van de Rode Duivels in de groepsfase in te schatten. Voor de knock-outfase ontvang je een bericht om een nieuwe pronostiek in te vullen. Er is een competitie per handelaar en een algemene prijzenpot. Hoe meer je lokaal koopt, hoe meer kans je hebt op een leuke prijs!

Goedgevulde prijzenpot
Elke deelnemende handelaar heeft een eigen klassement en een eigen samengestelde prijzenpot. Hoe groot en gevuld die is, verschilt van handelaar tot handelaar. Daarnaast is er ook een algemeen klassement voor het hele grondgebied die gevuld is met 1.000 euro Lievegembonnen. Die worden verdeeld over 21 winnaars, met als hoofdprijs 150 euro.

Registreer jouw handelszaak!

Elke deelnemende handelaar zal een gepersonaliseerde pronostiek ontvangen waarbij je zelf het aantal en welke prijzen kunt opgeven. Wil je deelnemen? Registreer je dan voor 26 april via het online registratieformulier.

  • Het is gratis, je moet enkel minstens één prijs voorzien.
  • De gemeente levert communicatietools aan.
  • Je kan zelf een speciale actie of promotie in de kijker zetten.
  • Breed gecommuniceerd op de gemeentelijke kanalen.