Groepsaankoop hoogrendementsglas

Wist je dat je jouw wooncomfort eenvoudig kan verhogen én tegelijk kan besparen op je energiefactuur door te investeren in hoogrendementsglas? Een win-win! Om je een extra duwtje in de rug te geven, organiseert Lievegem samen met Energiehuis Veneco een groepsaankoop voor hoogrendementsglas. Bovendien maak je momenteel aanspraak op een verhoogde premie via Fluvius (16 euro/m2 voor hoogrendementsglas).

Voor deze groepsaankop selecteerden we op zorgvuldige wijze betrouwbare aannemers uit de regio. Na jouw inschrijving komt een expert thuis bij je langs. Hij meet de beglazing op. Daarna ontvang je een offerte op maat van jouw wensen. Vervolgens beslis je zelf of je de werken al dan niet laat uitvoeren.

Ben je al overtuigd? Meld je meteen aan voor onze groepsactie via www.veneco.be/glas of groepsaankoop@veneco.be

De groepsaankoop spouwmuurisolatie loopt van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021.

Gratis begeleiding door benovatiecoach Energent

Energent zorgt voor werfopvolging en begeleiding bij het aanvragen van premie(s). Je staat er dus niet alleen voor en kan alles zonder zorgen uit handen geven, mét kwaliteitsgarantie en aan een voordelige prijs via de groepsaankoop.

Benoveren = beter renoveren

Als slot van het traject krijgt elke deelnemer aan de groepsaankoop gratis een screening van zijn volledige woning door een energie-adviseur van Energent of Woonwijzer Meetjesland. Zo krijg je geheel vrijblijvend een beeld over andere interessante energiebesparende maatregelen in de toekomst.

Alle voordelen op een rijtje

  • Gratis en vrijblijvende opmaak van een offerte.
  • Voordelige prijs door de groepsaankoop.
  • Verhoogde premie van Fluvius in 2021 (HR-glas: 16 euro/m2).
  • Fris in de zomer, warm in de winter: hoogrendementsglas verhoogt het comfortgevoel in alle seizoenen door het bekomen van een stabielere binnentemperatuur.
  • Zekerheid over kwalitatieve uitvoering door een gecertificeerde aannemer uit de regio.
  • Jouw woning stijgt in waarde.
  • Energie-advies door benovatiecoach Energent, als burgercöoperatie een niet-commerciële partij.

Infomoment

Wil je meer te weten komen over onze actie? Neem dan deel aan het online infomoment op 26 oktober 2021 om 19u30. Schrijf je in via groepsaankoop@veneco.be en we bezorgen jou de link naar het infomoment.

Kan je het online infomoment niet volgen? Wil je meer informatie en begeleiding bij jouw aanmelding? Neem dan contact op met het gemeentelijk energieloket. Een medewerker helpt je graag verder.

Bekijk ook de andere groepsaankopen

Geen resultaat gevonden