Groepsaankoop spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie doet het comfort in je woning gevoelig stijgen en je energiefactuur dalen. Heeft je woning spouwmuren, maar twijfel je of je die kan isoleren? Meld je geheel vrijblijvend aan voor de groepsaankoop spouwmuurisolatie en ontvang een gratis en betrouwbare expertise.

De gemeente selecteerde samen met Energiehuis Veneco en energiecoöperatie Energent op zorgvuldige wijze een betrouwbare aannemer. Na jouw inschrijving komt deze expert de spouwmuren van je woning grondig inspecteren. Enkel wanneer jouw spouwmuur met zekerheid geschikt is, maakt de aannemer een vrijblijvende offerte voor isolatie op. Nadien beslis je of je de werken al dan niet wil laten uitvoeren.

Ben je al overtuigd? Meld je meteen aan voor onze groepsactie via www.veneco.be/spouwmuur of groepsaankoop@veneco.be

De groepsaankoop spouwmuurisolatie loopt van 3 mei 2021 tot en met 31 december 2021.

Gratis renovatie-advies

Ben je overtuigd van de offerte en laat je de werken uitvoeren, dan ontvang je nog een gratis renovatie-advies voor jouw gehele woning. Een energie-expert van Energent of Woonwijzer Meetjesland komt bij je thuis langs en bekijkt samen met jou welke andere maatregelen je kan nemen om jouw woning te verbeteren en energie te besparen. Verder krijg je ook hulp bij het aanvragen van premies. Om zeker te zijn dat de werken kwaliteitsvol worden uitgevoerd, doet Energent of Woonwijzer Meetjesland steekproefgewijs controles tijdens de uitvoering.

Alle voordelen op een rijtje

  • Gratis en vrijblijvende expertise van je spouwmuren. Voldoen de spouwen niet of bedenk je je? Stap dan zonder verplichtingen uit de actie.
  • Fris in de zomer, warm in de winter: spouwmuurisolatie verhoogt het comfortgevoel in alle seizoenen door het bekomen van een stabielere binnenmuurtemperatuur.
  • Uit onderzoek (i.o.v. het Vlaams Energieagentschap) blijkt dat er een zeer hoge klanttevredenheid is over het na-isoleren van spouwmuren door een gecertificeerde aannemer.
  • Ondersteuning bij al jouw vragen en opmaak van een investeringsfiche voor jouw specifieke situatie
  • Zekerheid over kwalitatieve uitvoering door een gecertificeerde aannemer.
  • Vlotte duurlooptijd van de werken. Ze duren slechts één tot twee dagen en kunnen zonder bouwvergunning uitgevoerd worden.
  • Voordelige prijs door de groepsaankoop.
  • Relatief goedkope maatregel die zichzelf snel terugverdient (minder dan 5 jaar) dankzij de premie van Fluvius, die nog steeds 5 euro per m2 bedraagt.
  • Door kwalitatieve isolatie stijgt de waarde van jouw woning.

Infomoment

Wil je meer te weten komen over onze actie? Neem dan deel aan het online infomoment op 14 oktober 2021 om 19.30uur. Schrijf je in via groepsaankoop@veneco.be en we bezorgen jou de link naar het infomoment.

Kan je het online infomoment niet volgen? Wil je meer informatie en begeleiding bij jouw aanmelding? Neem dan contact op met het gemeentelijk energieloket. Een medewerker helpt je graag verder.