BKO zomervakantie

Nog even en de zomervakantie komt er aan.... en dus heb je misschien wel nood aan opvang voor je kind(eren)?
 

Naast de andere opvangmogelijkheden die het gemeentebestuur van Lievegem organiseert en/of ondersteunt, kunnen je kinderen ook terecht bij de Buitenschoolse Kinderopvang. Je kinderen zijn welkom in De Speelboom, De Vlinder en Domino vanaf maandag 01.07.2019. We laten ze tijdens de zomervakantie telkens kennismaken met nieuwe thema’s.

Inschrijven voor de vakantieopvang

Lovendegem en Waarschoot werken al langer met voorinschrijvingen.

Nieuw! Voor Zomergem zullen we voor de 1ste keer proefinschrijven. Verdere communicatie hierover ontvang je persoonlijk. 

Voor BKO De Speelboom kan er ingeschreven worden vanaf maandag 20.05.2019 tot en met maandag 27.05.2019.

Voor BKO  Domino  kan  er  ingeschreven worden vanaf maandag 20.05.2019 tot en met maandag 10.06.2019.

Online inschrijven

Je  aanvraag  voor  vakantieopvang gebeurt via het ouderportaal (een digitaal reserveringssysteem voor de BKO). Je kan de handleiding voor ou-ders nu al bekijken via: https://www.tjek.be/manual/ouderportaal.

Je zal bij de start van de inschrijvings-periode een mail van Tjek ontvangen met daarin een link en jouw unieke code om je kind(eren) in te schrijven. Neem zeker contact op met de BKO wanneer je deze niet ontvangt.

We vragen uitdrukkelijk om een kind enkel in te schrijven voor die dagen waarvan je zeker bent dat je opvang nodig hebt.

Telefonische bereikbaarheid buitenschoolse kinderopvang

Je kan de Buitenschoolse Kinder-opvang bereiken via het algemeen nummer 09 396 23 03. Nadien kan je via een keuzemenu de volgende opvanglocaties bereiken:
1. De Speelboom 2. De Speelhut 3. De Speeltrein 4. Domino 5. Bekinop 6. De Vlinder 7. Pardoes

Gezamenlijk inschrijvingsmoment in de speelboom op 22.05.2019

Wanneer je gebruik wenst te maken van BKO De Speelboom, De Speelhut of De Speeltrein schrijf je vóór de eerste opvangdag je kind in. Voor nieuwe ouders voorzien we een gezamenlijk inschrijvingsmoment waarop wij je informeren over onze werking en waarop je ons de nodige informatie met betrekking tot je kind kan doorgeven. Het eerstvolgende inschrijvingsmoment gaat door op woensdag 22.05.2019 in De Speelboom, Centrumstraat 48, 9920 Lovendegem. Laat ons vooraf, via mail naar bko@lievegem.be, weten dat je aanwezig wenst te zijn en vermeld hierbij of je om 14.00 of om 15.30 uur wil lang-komen.