OCMW Lievegem zoekt sponsors

Voor senioren, zorgbehoevenden, mensen met een beperking, inwoners met een beperkt inkomen ... vormt mobiliteit vaak een probleem.
Dankzij de samenwerking met de firma Special Ad biedt OCMW Lievegem een oplossing voor deze mobiliteitsarmoede.


Special Ad geeft het OCMW de mogelijkheid om 4 jaar lang een aangepaste minibus te gebruiken. Het busje heeft plaats voor 8 personen en is uitgerust met een verlaagde opstap. Het OCMW wil de
minibus inzetten voor de Minder Mobielen Centrale van Lievegem. De Minder Mobielen Centrale werkt met vrijwillige chauffeurs.
Beide zorgen ervoor dat mensen met verplaatsingsproblemen en een laag inkomen bijvoorbeeld het ziekenhuis of familie kunnen bezoeken of boodschappen kunnen doen. De minibus zal dagelijks in het straatbeeld te zien zijn. Om dit project te laten slagen en te financieren doet het OCMW graag een beroep op de steun en solidariteit van de Lievegemse lokale handelaars, leveranciers en vrije beroepen (met uitzondering van artsen en tandartsen). Voor de reclamewerving zal Special Ad instaan.


Daarnaast wordt dankzij de steun en de solidariteit van de deelnemende ondernemers een bedrag van € 1.000 vrijgemaakt voor plaatselijke goede doelen. Special Ad zal zelf handelaars uit Lievegem contacteren met de vraag of ze dit project willen sponsoren. Maar daarop hoef je als handelaar niet te wachten. Geïnteresseerden kunnen zelf contact opnemen met OCMW Lievegem.