Vaccinatiecentrum in Lievegem tot eind 2021

Lievegem engageert zich om tot het einde van het jaar een vaccinatiecentrum in te richten. De gemeente zal het vaccinatiecentrum inrichten op de site van sportcentrum Den Boer om de vertrouwdheid te behouden. Wat vaststaat is dat 65-plussers een derde prik krijgen in Lievegem. Lievegem kiest voor een nabije dienstverlening voor haar inwoners en kan de gemeente er ook zijn voor de Lievegemnaren die minder mobiel zijn.

Het vaccinatiecentrum blijft op de site van sportcentrum Den Boer om de vertrouwdheid te behouden. We zorgen ervoor dat de impact op de gebruikers van het sportcentrum zo laag mogelijk blijft en zoeken een oplossing op maat voor de scholen, verenigingen en gebruikers van het sportcentrum.

De 65-plussers ontvangen een uitnodiging voor hun vaccinatie nadat het bestuur een planning heeft opgemaakt. Wacht op je uitnodiging voor  contact op te nemen met het callcenter. Zo’n centrum organiseren vraagt een grote inzet van personeel en vrijwilligers. Dat afstemmen met de volledige heropstart van alle dienstverlening voor de inwoners is een grote uitdaging.