Vlaanderen Feest!

Na het concert van Koninklijke Harmonie Concordia (Waarschoot 2019) en de drive-in (Zomergem 2020) kiezen we terug voor een openluchtconcert. En voor deze editie halen we een grote naam uit de Vlaamse folkrock-scene naar Lovendegem: Kadril. Bijna een halve eeuw trekken de minnestrelen van Kadril intussen rond. Door het Vlaamse land, tot in alle uithoeken van de wereld, langs straten en pleinen, op het podium of op het gras van de festivalweide, overal brengen zij mensen in beweging met hun verhalen van vroeger, van nu en van morgen. De Kadril-mannen en hun kersverse zangeres Kimberly Claeys hebben alvast heel veel zin om jullie deze verhalen te vertellen.

Het concert vindt plaats op zondag 11 juli om 11.00 uur op het grasplein aan de parking Centrumstraat Lovendegem.

De activiteit is gratis, maar inschrijven is wel verplicht en kan vanaf 25 juni – 9.00 uur via https://reservaties.lievegem.be.
Lukt het inschrijven niet? Aarzel niet om team cultuur te contacteren. Zij helpen jou graag verder: cultuur@lievegem.be of 09 396 23 00.

We organiseren dit concert volgens de geldende coronamaatregelen: het concert is zittend, er is mondmaskerplicht, anderhalvemeterregel, geen catering en individuele inschrijving is, omwille van eventuele contacttracing, verplicht.