Rap-op-stap-kantoor

rap op stapHet Rap op Stap kantoor is een laagdrempelig 'reisbureau' waar mensen aan een kortingstarief vakanties en uitstappen kunnen boeken. Rap op Stap biedt zowel daguitstappen, georganiseerde reizen, vakantieverblijven als sport -en cultuuractiviteiten aan. Het volledige aanbod kan je ontdekken door een afspraak te maken bij ons op kantoor. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn of een afspraak te maken. Team welzijn helpt jou verder bij het boeken van jouw uitstap en gaat eventueel mee op zoek naar geschikt vervoer.

Tijdens de coronacrisis volgen wij de federale richtlijnen rond vrijetijdsbesteding en toerisme. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een veilige uitstap of vakantie.

Voor wie?

Er zijn drie groepen die recht hebben op een kortingstarief:

 • Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming. Dit kan je herkennen op jouw gele klever van de mutualiteit, onderaan links (op de klever) moet het derde cijfer voor en na de / een 1 zijn (bijv. 111/111, 131/131,…).
 • Mensen die begeleid worden in kader van schuldbemiddeling (budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldbemiddeling).
 • Mensen die een laag inkomen hebben op basis van de tabel ‘armoededrempel’. Team welzijn gaat hierbij na of je recht hebt op een kortingstarief op basis van een tabel. Is het nog niet duidelijk of je recht hebt op korting? Kom langs in het Rap Op Stap kantoor en wij zoeken het samen met jou uit.

Je kan ook contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Hoera, de zomervakantie komt er aan !

Nieuw in het aanbod : georganiseerde vakanties in eigen land. De #ontdekkingtroefvakanties zijn een soort van kleine pakketreizen in België.

Inbegrepen in de pakketprijs:

 • Verblijf
 • Vrijetijdsaanbod
 • Enkele maaltijden
 • Vervoer van en naar het dichtstbijzijnde station (indien het verblijf niet op wandelafstand is van een station).


Bijvoorbeeld een vakantie aan de kust.

“de Wullok” in Blankenberge is een vakantie van vrijdag tot zondag.

In de prijs zitten twee overnachtingen, vrijetijdsaanbod (bezoek aan SEA LIFE) en alle maaltijden inbegrepen.

De prijs bedraagt:

30 euro voor mensen ouder dan 30 jaar
20 euro voor kinderen van 3 tot 12 jaar
Gratis voor kinderen onder de 3 jaar.

   

  Wil je nog meer tips om jouw vakantie toffer te maken? Maak dan snel een afspraak, wij zetten je graag op weg! 

  posterrapopstap