Rap-op-stap-kantoor

Rap op stap - "een uitstap voor iedereen"

Het Rap op Stap kantoor is een laagdrempelig 'reisbureau' waar mensen aan een kortingstarief vakanties en uitstappen kunnen boeken. Rap op Stap biedt zowel daguitstappen, georganiseerde reizen, vakantieverblijven als sport -en cultuuractiviteiten aan. Het volledige aanbod kan je ontdekken door een afspraak te maken bij ons op kantoor. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn of een afspraak te maken. Team welzijn helpt jou verder bij het boeken van jouw uitstap en gaat eventueel mee op zoek naar geschikt vervoer. Tijdens de coronacrisis volgen wij de federale richtlijnen rond vrijetijdsbesteding en toerisme. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een veilige uitstap of vakantie.

Voor wie?

Er zijn drie groepen die recht hebben op een kortingstarief:

  • Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming. Dit kan je herkennen op jouw gele klever van de mutualiteit, onderaan links (op de klever) moet het derde cijfer voor en na de / een 1 zijn (bijv. 111/111, 131/131,…).
  • Mensen die begeleid worden in kader van schuldbemiddeling (budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldbemiddeling).
  • Mensen die een laag inkomen hebben op basis van de tabel ‘armoededrempel’. Team welzijn gaat hierbij na of je recht hebt op een kortingstarief op basis van een tabel. Is het nog niet duidelijk of je recht hebt op korting? Kom langs in het Rap Op Stap kantoor en wij zoeken het samen met jou uit.

Je kan ook contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.

posterrapopstap