Handelsverenigingen

Lokale handelsverenigingen bundelen de inzet en interesses van handelaars en zorgen voor boeiende activiteiten. Op het grondgebied van Lievegem zijn drie handelsverenigingen actief, namelijk Lievo vzw, LVZ, Unizo Lievegem.

Lievo vzw

Ondernemers inspireren elkaar, Lievo verbindt ze met elkaar.

Lievo is de vereniging van Lievegemse ondernemers met een hart voor ondernemen in Lievegem. De belangen van ondernemers behartigen, bevorderen, promoten en verdedigen zowel op economisch, sociaal, cultureel als maatschappelijk vlak, zowel naar het gemeentebestuur toe als naar andere organisaties toe, daar staat  Lievo voor. Wij willen dé spreekbuis worden voor alle ondernemers in Lievegem. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers en hun bedrijven in staat zijn om oplossingen te bieden aan de vraagstukken van morgen.

www.lievo.be
info@lievo.be
0478 27 84 03

 

LVZ

Vrij ondernemen – Een klare kijk op ondernemen

Als lokale afdeling brengt LVZ Lievegem ondernemers samen voor netwerking, vorming en informatie-avonden. Door overleg en samenwerking met o.a. het gemeentebestuur wordt ingezet op een verbetering van het ondernemersklimaat. Met standpunten en acties wordt aandacht gevraagd voor de belangen van de lokale ondernemers.

www.lvz.be
karolien.beke@telenet.be

 

Unizo Lievegem

Versterkt ondernemers

Unizo Lievegem is de lokale afdeling van Unizo, de ondernemersvereniging van Vlaanderen. We zetten ons in voor alle ondernemers om hun activiteiten zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Daarnaast organiseren we lokaal netwerk- en infomomenten alsook commerciële activiteiten zoals de Zomerhappening.

www.unizo.be
dekoninckpascal@telenet.be
0471 44 49 77