Radio Lievegem

radiolievegem97.2 FM

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 januari 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur.

IK WIL ONLINE LUISTEREN

Presentatie door Sporza-journalist Tom Boudeweel!

BEKIJK HIER HET FOTOALBUM

Jullie hebben het misschien al horen waaien: Radio Lievegem komt er aan!

Live radio van en voor senioren. De afgelopen maanden waren op zijn minst gezegd vreemd. Plots moe(s)ten we afstand houden van elkaar en sociale contacten vermijden. Nog meer dan ooit stak eenzaamheid de kop op. Bij iedereen, maar vooral bij senioren. Ook voor de woonzorgcentra brak een zware periode aan. Met man en macht proberen ze deze onzichtbare oorlog te boven te komen.

Om onze senioren, zowel zij die nog thuis wonen als residenten van onze Lievegemse woonzorgcentra, én het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken, werd het concept Radio Lievegem uitgewerkt. Een steun, een hou-vol, een dikke dank-je-wel voor alle inspanningen namens de gemeente.

Tegelijk werkt muziek verbindend en willen we enkele uurtjes van ontspanning – een momentje om even het hoofd leeg te maken - aanbieden. Met een mobiele radiostudio trekken we in de week van 11 januari 2021 naar onze vier woonzorgcentra

WZC Lovenbos
WZC Home Diepenbroeck
WZC Ons Zomerheem
WZC De Linde

om gedurende twee uur live radio te maken. Op vrijdag zenden we uit op een andere geheime Lievegemse locatie.

Tijdens de uitzendingen spelen we verzoekplaatjes van bewoners en personeel af, en laten we hen aan het woord. En elke Lievegemnaar kan de live uitzendingen van thuis uit meevolgen!

Het enige wat je hiervoor moet doen, is op het moment van de uitzendingen je radio op 97.2 FM frequentie te zetten.

Radio Lievegem is een organisatie van de gemeente Lievegem, de deelnemende woonzorgcentra, de ouderenadviesraad en Flexivent.

Wanneer en hoe kan je luisteren?

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 januari 2021 telkens van 14.00 uur tot 16.00 uur
FM frequentie: 97.2 ofwel luister je live via de stream op https://radio-on-tour.com/radio-lievegem/.
Kan je niet luisteren naar de live uitzending? Geen probleem, de uitzendingen kan je later nog beluisteren via onze website.