Sportlaureatenviering Lievegem

Eerste Lievegemse sportlaureatenviering: ‘Iedereen kampioen’

Op vrijdag 31 januari 2020 vieren we voor het eerst alle Lievegemse sportievelingen! We hopen al  het sportief talent, de sportclubs en alle sportieve enthousiastelingen te mogen ontvangen op deze feestelijke avond in sportcentrum Den Boer.
 
Ter voorbereiding van dit evenement ontvangen we graag volgende info van jullie:

  • De kampioenen:
    Ken je een team of heb je iemand in je club, familie of vriendenkring die afgelopen jaar (juli 2018 t/m december 2019) clubkampioen, regionaal, provinciaal of Belgisch kampioen… is geworden? Aarzel dan niet en geef deze personen aan ons door. Gebruik hiervoor het invulformulier dat je hieronder kunt vinden.
     
  • Uitzonderlijke sportieve prestaties:
    Ken je een team of heb je iemand in je vereniging, familie of vriendenkring die afgelopen jaar (juli 2018 t/m december 2019) een uitzonderlijke sportieve prestatie leverde? Ken je iemand die of een team dat zich uitzonderlijk hard inzet voor het sportieve leven binnen Lievegem, een uitzonderlijk sportief project op poten heeft gezet of… Aarzel dan niet en geef ook die persoon of dat team aan ons door. Gebruik ook hiervoor het invulformulier dat je hieronder kunt vinden.

Om in aanmerking te komen moeten individuele sporters inwoner zijn van Lievegem. Teams moeten een werking hebben in Lievegem.

Gelieve zowel de kampioenen als de uitzonderlijke sportieve prestaties door te geven voor maandag 16 december 2019.