Workshop lepelsnijden of pottenbakken

Op deze dag kan je inschrijven voor

1: lepelsnijden: Het is een geweldig gevoel om zelf een gebruiksvoorwerp zoals een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel.

Inschrijven via www.meneertjeteelepel.be

2. Pottenbakken: het gevoel dat de klei door je handen glijd, Je innerlijke kracht waarmee je de klei laat groeien tot een kommetje en de verstilling die je erbij ervaart...
zin gekregen, ik laat jullie een dag proeven van het pottendraaien. Je leert de basistechniek aan hoe je een pot draaid of je verfijnt de techniek die je al kent.
we starten om 9u30 en ronden af rond 16u30. Koffie thee en water worden aangeboden en er is ook een lunch voorzien.
Je kan voor deze workshop inschrijven door een mailtje te sturen naar keramiekatelierdekleituin@gmail.com. Wil je graag meedraaien deze dag de plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij.

We zijn te gast in het prachtig gelegen keramiekatelier 'De Kleituin' van Kathleen in Lovendegem, waar jullie ook de sfeer van het pottenbakken kunnen proeven.

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee en water doorheen de dag en een middagmaal.

Locatie: Lovendegem. Het exacte adres wordt tijdig doorgegeven aan de ingeschreven deelnemers.

Beschikbare plaatsen: 8 per workshop / Minimumleeftijd: 16 jaar.

Inschrijven kan je via de website:

www.meneertjeteelepel.be

Opgelet: De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Meer vragen of informatie: meneertjeteelepel@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Waar
De KleituinBrouowerijstraat 309920 Lovendegem (Lievegem)
Prijs
€75,00,-
 

Basistarief: 75,00 €

Contact
Adres
Brouowerijstraat 309920 Lovendegem (Lievegem)
Types
Cursus of workshop