Vacature technisch assistent wegen

Gemeentebestuur Lievegem zoekt voor de cluster infrastructuur en omgeving

1 technisch assistent wegen

Niveau D, voltijds (38/38), onbepaalde duur

Functie

Het team wegen, groen en mobiliteit staat in voor alle werken op het openbaar domein. Het deelteam wegen staat in voor het aanleggen en herstellen van wegen, stoepen, rioleringen, wandelwegen, boordstenen, parkings, asfaltwerking, overwelvingen, metselwerk…Je probeert de oorzaak van problemen te achterhalen. Verder sta je ook in voor het uitvoeren van grond- en graafwerken.

Profiel

Ervaring als wegenwerker of een opleiding in de bouw is zeker een pluspunt, maar we zien ook graag beginnende wegenarbeiders. Goesting, leergierigheid, en werk zien zijn veel belangrijker. Je werkt efficiënt. Je respecteert procedures en veiligheidsvoorschriften en zet veiligheid altijd voorop. Je houdt van werken in de buitenlucht en onder verschillende weersomstandigheden. Je kan in teamverband werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B of kan concreet aangeven wanneer je in het bezit zou zijn van een rijbewijs B. Je bent bereid tot sporadisch weekendwerk of wachtdienst voor dringende tussenkomsten.

Wij bieden

Een contract van onbepaalde duur. De brutomaandwedde bedraagt ongeveer € 1.929,61 (D1,trap 0), € 2.176,25 (D2, trap 4) en € 2.734,82 (D3, trap 18). Beroepservaring in de privésector, als zelfstandige of binnen de overheid wordt volledig in aanmerking genomen voor de toekenning van periodieke salarisverhogingen, op voorwaarde dat ze relevant is voor de uitoefening van de functie. Andere voordelen: maaltijdcheques (8 euro per gewerkte dag), gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen (premies, financiële tussenkomsten, kortingskaart PlusPas), aanvullend pensioen voor contractuelen (2% van het pensioengevend jaarloon) en een interessante verlofregeling (35 werkdagen voor een voltijdse tewerkstelling).

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot uiterlijk 6 juli 2020 via volgende link https://www.jobsolutions.be/register/5754 . Beschik je niet over een computer of internet? Dan stuur je een brief naar het college van burgemeester en schepenen, Kasteeldreef 72, 9920 Lievegem. Datum e-sollicitatie of poststempel geldt. Vermeld zeker ook de referentie van de vacature. Gemeentebestuur Lievegem heeft aandacht voor gelijke kansen. Kwaliteiten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap en nationaliteit!

Meer info

Team personeel, 09 396 23 00, vacatures@lievegem.be of op www.lievegem.be/bestuur/vacatures