Particulier speelplein - Patjoepel Zomergem

Voor wie

Tijdens de zomervakantie staan de animatoren van Patjoepel klaar om alle kinderen van 3 tot en met 11 jaar een leuke tijd te bezorgen. Bovendien is Patjoepel ook een inclusieve werking. Kinderen met zorgbehoefte zijn meer dan welkom op het plein. Komt jouw kind dit jaar voor het eerst naar het speelplein en is er een bijzondere begeleiding nodig? Neem gerust contact op, zo kunnen we elkaar tijdens een eerste gesprek leren kennen en kunnen we alles overlopen.  

Wanneer en waar

Speelpleinwerking Patjoepel begint deze zomer op dinsdag 6 juli en eindigt op 20 augustus. Op maandag is er nooit werking. Het speelterrein bevindt zich op het Speelpark Den Boer, gelegen naast de bibliotheek van zomergem. ! Let op: op woensdag 21/07 zal er geen werking zijn.

Inschrijven en prijs

Deze zomer schrijf je je in per week. Voor een week speelpleinplezier bij Patjoepel betaal je 20 euro. (10-uurtje, drankje, fruit inbegrepen) Het inschrijven zal gebeuren via Google Forms. De datum wordt op voorhand via de facebookpagina van Patjoepel gecommuniceerd.

Animator worden

Heb je interesse om animator te worden? Dit kan vanaf 15 jaar. Stuur ons gerust een mailtje via onderstaand emailadres.

Contact en info