Bewegen Op Verwijzing

Je wil meer bewegen en gezonder leven, maar je weet niet hoe? Laat je begeleiden door een Bewegen Op Verwijzing-coach. Bewegen Op Verwijzing (BOV) helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan op maat.

Hoe werkt het?

Vraag aan je huisarts om een verwijsbrief en neem contact op met een BOV-coach. Daarna stelt de coach samen met jou een persoonlijk beweegplan op, eentje dat 100% past in je dagelijkse leven. Jouw coach helpt en motiveert je. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen en dat is eenvoudiger dan je denkt. Zo kan je fietsen naar je werk, meer tuinieren, een wekelijkse wandeling maken met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt sporten leuk!

Hoeveel kost het?

Het grootste deel van de consultaties bij de coach wordt betaald door de Vlaamse overheid. Daardoor betaal je zelf slechts 5 euro per kwartier. Voor mensen met verhoogde tegemoetkoming is dat 1 euro per kwartier.

Jouw BOV-coach in Lievegem

Michiel Bonamie is de BOV-coach voor Lievegem. Vraag een verwijsbrief aan jouw huisarts en maak een afspraak via lievegem@bewegenopverwijzing.be of 0474 65 95 62.