Sportmonitor

Heb je een hart voor sport en bewegen? Wil je dit enthousiasme graag overdragen of delen met anderen? Werk je graag met kinderen, volwassenen of senioren? Dan ben je misschien wel wie we zoeken! Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste lesgevers voor sportlessenreeksen, sportkampen, schoolsportdagen,…

Takenpakket

  • je geeft sportlessen
  • je begeleidt sportlessenreeksen, -kampen, schoolsportdagen, etc.

Over ons sportaanbod

Lievegem is een sportieve gemeente en heeft dan ook een uitgebreid sportaanbod. Zo organiseren we sportlessenreeksen, sportkampen en verschillende sportevenementen. Dit allemaal op één van onze vele sportlocaties.

#drieisgoed

Lievegem doet elk jaar beroep op heel wat jong talent uit de gemeente. Om alle jongeren de kans te kunnen geven, lanceren we de campagne #drieisgoed. Want net als onze fusiegemeente, bestaan alle goede dingen uit drie. Nog niet overtuigd? Misschien kunnen Adani, Dion en Levita jou wel overhalen. Zij waren het afgelopen jaar bij ons aan de slag en vertellen over hun ervaring in de vorm van 'drie goede redenen' om als jongeling een vakantiejob of vrijwilligerswerk te doen bij ons lokaal bestuur.