Week van de kinderbegeleider

Van 12 tot 18 oktober 2020 is het Week van de Kinderbegeleider. In deze feestelijke week zetten we alle kinderbegeleiders in de bloemetjes die elke dag het beste van zichzelf geven!

Bij BKO Lievegem plaatsen we hen deze week extra in de schijnwerpers. Naar aanleiding van de Week van de Kinderbegeleider riep BKO Lievegem alle (groot)ouders en kinderen op om een compliment te schrijven op een speciaal hiervoor ontworpen complimentenkaartje met de slogan ‘Beestig Bedankt’. Dat mogen ze tijdens de feestweek overhandigen aan de kinderbegeleiders.

Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet worden de kinderbegeleiders extra verwend met enkele leuke attenties.

Meer dan 1596 ouders doen bijna dagelijks een beroep op een grote groep kinderbegeleiders in 1 van de 7 opvanglocaties van BKO Lievegem.

Het afgelopen jaar is er veel aandacht gegaan naar kleine, vreselijke beestjes die het hele dagelijkse leven overhoop haalden. De kinderopvang heeft deze periode nog maar eens aangetoond dat ze, ook in moeilijke tijden, met een groot hart klaar staat voor kinderen en ouders. Dat verdient een ontzettend grote ‘Beestig Bedankt’ aan alle medewerkers die dag in dag uit het beste geven van zichzelf.

De actie ‘Week van de Kinderbegeleider’ is een samenwerking van SOM, VGC, I-Mens, VCOK, Limburgs Steunpunt Kinderopvang, 3Wplus, Federatie Kinderopvang, Vlaams Welzijnsverbond, Felies, Mentes, Agentschap Opgroeien, Ferm Kinderopvang, VVSG en Het Vlaams Platform Buitenschoolse Kinderopvang. Ook op sociale media worden kinderbegeleiders in Vlaanderen deze week in de bloemetjes gezet met de begeleidende hashtag #weekvandekinderbegeleider.

weekkinderbegeleider