Betalen voor het recyclagepark

Je kan enkel op de recyclageparken van Lovendegem en Zomergem betalen.
Ofwel betaal je het verschuldigde bedrag.
Ofwel betaal je meer zodat er een provisie wordt aangelegd (zie toelichting hieronder).

  • Enkel met een bankkaart (er wordt geen cash aanvaard)
  • Bedrijven en verenigingen die een overzicht van de uitgaven over een bepaalde periode willen ontvangen kunnen dit overzicht aanvragen aan de betaalzuil op de recyclageparken van Lovendegem en Zomergem (5 euro administratiekosten). Maar de tickets die je ontvangt bij ieder bezoek volstaan normaliter voor de boekhouding.
  • Provisie: Stort een provisie op jouw rekening voor het recyclagepark. Een handige betaalmethode, voor wie regelmatig afval naar het recyclagepark brengt. Je hebt keuze uit verschillende bedragen om jouw provisie aan te vullen en zo hoef je bij een volgend bezoek jouw betaalkaart niet te gebruiken. Een provisie storten kan je enkel aan de betaalterminal op de recyclageparken te Lovendegem en Zomergem.

Opgelet: op het recyclagepark van Zomergem plaatsten we een betaalmodule aan de ingang. Heb je een negatief saldo? Dan moet je dit eerst vereffenen met een betaalkaart om toegang te krijgen tot het recyclagepark. In Lovendegem verandert er niks: daar hebben gebruikers met een negatief saldo al langer geen toegang tot de betaalzone.