Toegangskaart recyclagepark

Belangrijk!

De oude toegangskaarten van Lovendegem kunnen nog verder gebruikt worden voor toegang tot de recyclageparken.  De toegangskaarten van Waarschoot werken niet meer en moeten vervangen worden.  Personen die beschikken over een toegangskaart kunnen deze gratis wisselen voor een nieuwe, maar moeten wel een aanvraagformulier indienen.  De saldo’s op de kaarten gaan niet verloren maar worden op de nieuwe kaarten gezet.  

De nieuwe kaarten hebben we echter nog niet ontvangen.  Dit zal waarschijnlijk eind februari zijn.
We gaan eerst de toegangskaarten vervangen van de bedrijven in Waarschoot, waarbij dat de exploitant geen inwoner is van Lievegem.  Exploitanten die in Lievegem wonen, kunnen toegang krijgen met hun identiteitskaart en kunnen dus op die manier binnen geraken.

De personen of bedrijven van Waarschoot die een toegangskaart wensen, moeten deze ook aanvragen via het aanvraagformulier op de website.

Voor wie

De 3 recyclageparken van Lievegem zijn enkel toegankelijk voor:

  • Inwoners van de gemeente
  • Ondernemers met een vestiging in de gemeente
  • Personen met een tweede verblijfplaats in de gemeente
  • Personen met een eigendom of gebruiksrecht van een onroerend goed in de gemeente
  • Verenigingen, scholen en instellingen met een vestiging in de gemeente

Koop je eigen toegangskaart

De inwoners krijgen toegang tot de recyclageparken met de elektronische identiteitskaart. Alle andere categorieën krijgen toegang met een toegangskaart aan te kopen bij team omgeving, Dreef 20 te 9930 Zomergem. De toegangskaart kost 5 euro.