Lievegembon

Help, er is iemand jarig of er komt binnenkort een huwelijksverjaardag of geboorte aan… Alweer een bos bloemen, een doos pralines of een flesje parfum? Een origineel cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft Lievegem een alternatief. Een alternatief waarmee het feestvarken zelf kan kiezen. Klinkt goed, niet?

De gemeentelijke geschenkbon, verder genoemd ‘Lievegembon’, wordt uitgegeven door het gemeentebestuur van Lievegem en kan gebruikt worden bij alle Lievegemse handelaars.

Het publiek en bedrijven kunnen de waardebon aankopen voor eigen gebruik. De Lievegembon is een waardepapier.

  • Lievegembonnen hebben als waarde € 5, € 10 of € 25, telkens aangegeven op de bon.
  • Lievegembonnen hebben een uniek serienummer.
  • Lievegembonnen hebben een ingevulde vervaldatum. Na aankoop is de bon één jaar geldig.

Aankoop van Lievegembonnen

De Lievegembon kan worden aangekocht in één van de 3 onthaalpunten van de gemeente, zijnde de gemeentehuizen van Lovendegem, Zomergem en Waarschoot, én in de bibliotheken en de vrijetijdsloketten, tijdens de gangbare openingsuren.

De bonnen dienen bij voorkeur met bancontact betaald te worden, maar kunnen ook cash betaald worden. Elk gemeentelijk verkooppunt beschikt over een kassasysteem, waarin de verkoop van de bonnen moet geregistreerd worden.

Inleveren van Lievegembonnen

De handelaar levert de originele Lievegembonnen samen met een ingevuld terugbetalingsformulier in een gesloten enveloppe in, bij één van de 3 onthaalpunten van de gemeente (gemeentehuis Lovendegem, Waarschoot of Zomergem), uiterlijk 3 maanden na de vervaldatum van de bon. Na het verstrijken van de periode van 3 maanden na de vervaldatum, vervalt het recht op terugbetaling.

De handelaar ontvangt een ontvangstbewijs van team onthaal voor het inleveren van de bonnen en het terugbetalingsformulier. De inhoud van de enveloppe wordt niet gecontroleerd door team onthaal.

De gesloten enveloppes worden aan team financiën bezorgd door team onthaal. Na het indienen van deze documenten, zal het verschuldigde totaalbedrag gestort worden op het rekeningnummer van de handelaar.

 

Deelnemende handelaars

De Lievegembon kan gebruikt worden bij alle Lievegemse handelaars. Handelaars die uit het systeem willen stappen of expliciet niet wensen deel te nemen kan je hieronder terugvinden.