Sinterklaas in Lievegem

Hoera hoera hoera ook dit jaar komt de Sint naar Lievegem!

Deze keer zal het er helaas wat anders aan toegaan, aangezien de sint momenteel op veilige afstand moet blijven. Hij is dan ook niet meer van de jongste! Maar wees niet getreurd, op 28 november omstreeks 14 uur zal de sint via livestream de kinderen toespreken. Klik hier voor de livestream!

Schrijf de sint een briefje of maak een leuke tekening en deponeer hem in één van de drie brievenbussen. Misschien heb je ze al zien staan? Er staat een Sintbus aan het gemeentehuis van Zomergem, Waarschoot en Lovendegem! Stel in je brief je prangende vragen of je wensen en wie weet leest de sint jouw brief wel voor via livestream.

Vergeet ook zeker je huis niet te versieren om de sint te verwelkomen in Lievegem. Neem een foto van je versierd huis en stuur deze door naar jeugd@lievegem.be, wie weet win jij wel een leuke prijs! Heb je hulp nodig bij het versieren van je huisje. De jeugddienst to the rescue. Hieronder kan je alvast een goede start downloaden: vlagjes voor aan je raam, in je kamer of boven je schoen!'

PS: de sint schreef naar alle Lievegemse kindjes een brief & deelde hem uit via de scholen. Woon jij in Lievegem, maar zit je hier niet op school? Geen probleem! De jeugddienst heeft gelukkig een exemplaar kunnen te pakken krijgen. Je kan het hieronder downloaden!

sint