Toerisme Meetjesland

Meetjesland ramasseert verhoalkes!

Voor het nieuwe beleidsplan toerisme gaat het Meetjesland op zoek naar verhaaltjes, verhaaltjes over een persoonlijke ervaring in de streek, iets wat je geraakt heeft en je bijgebleven is…

Toerisme Meetjesland had aanvankelijk de ambitie om deze lente 1.000 verhalen te verzamelen als leidraad voor dit beleidsplan, door met een groep ‘ramasseurs’ op zoek te gaan naar persoonlijke contacten in en buiten de regio. Aangezien dit momenteel onmogelijk is, maar zij toch willen verder gaan met hun plan, doen zij een beroep op ons allemaal! Mogen we daarom aan zoveel mogelijk mensen vragen je verhaal of ervaring digitaal in te vullen? Meer info of je verhaal doorsturen?Klik hier.

In Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo, bouwt Toerisme Meetjesland in samenwerking met de stad Eeklo, de provincie Oost-Vlaanderen en Plattelandscentrum Meetjesland aan een echt toeristisch zenuwcentrum voor de regio.

Toerisme Meetjesland heeft een belangrijke functie in informatieverstrekking maar ook als secretariaat en 'hoofdkwartier' voor toerisme in de streek.

De website van Toerisme Meetjesland bundelt niet alleen alle informatie over wat er te doen valt maar ook alle info over logies (hotels, B&B's, campings, jeugdverblijf, vakantiewoningen..) in Lievegem en omstreken.

Meer info

www.toerismemeetjesland.be