Werken Daasdonk-Bosstraat

Op de grens van Evergem en Lievegem staan er in een aantal straten werken op het programma. Het gaat om (een deel van) de Bosstraat, Daasdonk, Eeksken, ’t Hand, Mithremstraat en Wittemoer. Beide gemeenten werken hiervoor nauw samen en betalen elk een evenredig deel van de kosten.

In een eerste fase (2004-2005) werd een deel van de Bosstraat volledig vernieuwd, met een nieuw wegdek, hagen aan beide zijden en een tweerichtingsfietspad. Die eerste fase werd gecoördineerd door de gemeente Lievegem.

De tweede fase van deze wegen- en rioleringswerken wordt gecoördineerd door gemeente Evergem. Die werken hebben minder impact op de situatie in Lievegem. De voorbereiding van deze tweede fase nam helaas heel wat tijd in beslag, maar eindelijk is het zover. Een 60-tal percelen of woningen zijn hierbij betrokken.

De coördinatie van de werken en de communicatie is in handen van gemeente Evergem. Op www.evergem.be/daasdonk vind je een overzicht van de werken en kan je je inschrijven op een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.