Herinrichting en uitbreiding aan bibliotheek Zomergem

De gemeente Lievegem organiseerde op dinsdag 16 november een infosessie over de uitbreiding van de bibliotheek in Zomergem. De avond zou bestaan uit een workshop met groepjes om zo samen rond de plannen te werken. De huidige evolutie van de pandemie oordeelt daar nu anders over. De gemeente maakte van de infosessie een light-versie met een voorstelling van de plannen en een korte vragenronde. De gemeente Lievegem vindt het belangrijk dat onze inwoners de kans krijgen om opmerkingen te geven of vragen te stellen over het project. Daarom maakte Lievegem een speciale webpagina waar de inwoners de plannen kunnen consulteren en vragen kunnen stellen.

Polyvalente zaal voor de verenigingen
De gemeente organiseerde een wedstrijd voor het ontwerp van een nieuwe inrichting van de bibliotheek. De winnaar stelde gisteren het project voor aan de omwonenden en verenigingen. Socio-culturele verenigingen missen namelijk een zaal waar ongeveer 250 mensen binnen kunnen. Ook speelplein Patjoepel is vragende partij voor een binnenruimte in de zomervakantie. Er wordt onder meer een opsplitsbare zaal voorzien, een vestiaire, een keuken,…

Vragen en opmerkingen op het project
De gemeente Lievegem vindt het belangrijk dat onze inwoners de kans krijgen om opmerkingen te geven of vragen te stellen over het project als men er niet bij kon zijn op 16 november.
Daarom maakte we deze speciale webpagina waar de inwoners de plannen kunnen consulteren en vragen kunnen stellen. Tot en met 1 december kan de Lievegemnaar er terecht voor vragen en opmerkingen.

Formulier voor vragen en suggesties